Uptrails nya insynsrapport gör kandidaterna ännu nöjdare!

Uptrails nya insynsrapport gör kandidaterna ännu nöjdare!

De senaste åren har tusentals personer sökt jobb via Uptrail och många av kandidaterna önskar att återkopplingen från företagen hade varit bättre. Det här vill vi på Uptrail ändra på och det var denna insikt som ledde fram till vår insynsrapport för kandidater som nu lanseras. Detta är en helt ny produkt som gör att kandidaterna blir nöjdare och mer uppdaterade, vilket vi tycker är A & O!

Vi på Uptrail vill ge vill kunna ge fler kandidater feedback och transparens kring deras jobbansökan. Insynsrapporten innebär att kandidater får direkt feedback i form av statistik som de kan ta del av på sitt Uptrail-konto. Den statistik kandidaten får ta del av innehåller bland annat information om hur deras profil står sig i jämförelse med snittet hos andra som sökt till samma roll. Kandidater kan se vilka kompetenser andra sökande har, hur många som sökt tjänsten samt hur många som är kvar i processen.

"Vi är övertygade om att detta kommer leda till nöjdare kandidater men även göra det lättare för företag att uppdatera kandidaterna om var i rekryteringsprocessen de befinner sig." Gustaf Winnberg, Co-founder & CEO på Uptrail

Läs vår guide

Så skriver du en jobbannons som attraherar fler kandidater

Läs nu