Ny integration med ReachMee

Ny integration med ReachMee

Nu lanserar vi en integration mellan Uptrail och Reachmee

De senaste månaderna har vi tillsammans med ReachMee utvecklat en unik integration mellan våra system. Tack vare integrationen kan nu alla ReachMee-kunder enkelt publicera annonser på Uptrail och ansökningar kommer smidigt in i deras system.

Integrationen har pilottestats av vår kund AFA Försäkring som via integrationen aktiverat sina IT-jobb på Uptrail under våren. 

”Vi började använda Uptrail under våren 2020 och har sett ett starkt inflöde av utvecklare och IT-experter. Genom integrationen mellan ReachMee och Uptrail är det enkelt att publicera våra annonser och smidigt att få in alla ansökningar i vårt system” - Jonas Hogener, AFA Försäkring

En av fördelarna med integrationen är att hantera kandidaterna i ett och samma system utan att kompromissa med ansökningsupplevelsen för kandidaten. Kandidaten ansöker jobbet via Uptrail men ansökan skickas in i ReachMee via integrationen.

Använder ni ReachMee idag och rekryterar inom IT & Tech? Hör av dig till din kontaktperson på ReachMee eller fyll i dina kontaktuppgifter nedan för att ta del av vårt lanseringserbjudande!

Läs vår guide

Så skriver du en jobbannons som attraherar fler kandidater

Läs nu