Kunskapsbank

Våra guider och artiklar hjälper dig att lyckas med jobbannonsering! Guiderna är helt gratis att ladda ner och du får dem i PDF.

5 steg - så skriver du en jobbannons som ger dig fler kandidater

Jobbannonsen är din enda chans för att få kandidaterna intresserade av jobbet. Baserat på tusentals jobbannonser har vi har sammanställt fem steg som gör att din annons lockar fler och bättre kandidater.

SÅ SPRIDER DU DIN JOBBANNONS PÅ SOCIALA MEDIER

Sprid din jobbannons på sociala medier för att öka synligheten, och därigenom antalet ansökningar. Här får du konkreta och smarta tips på hur du kan sprida annonsen via sociala medier.

Tacka nej till en kandidat:
4 mallar till olika tillfällen

67% av kandidaterna hör aldrig något från arbetsgivaren när de sökt ett jobb. Därför har vi tagit fram 4 mallar för när du ska tacka nej till en kandidat, klara att bara kopiera och klistra in i ett mail. 

CHECKLISTA: Är din jobbannons redo att publiceras?

Ett av de vanligaste misstagen som görs i rekryteringsprocessen är att jobbannonsen publiceras för snabbt. Men en dålig annons ger dig sämre effekt. Säkerställ att annonsen är redo att publiceras med denna checklista!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!


Utvalda inlägg från vår blogg

 
adult-black-and-white-business-889089.jpg

8 floskler att se upp för i jobbannonsen

Läs här. När du skriver en jobbannons så är det lätt att damma av den vanliga gamla mallen och bara justera något. Vi har samlat 8 vanliga floskler som är tydliga varningssignaler för en kandidat.

 
balloons-calm-clouds-574282.jpg

 

NY INTEGRATION MELLAN UPTRAIL OCH PONTY

Vi lanserar en spännande integration mellan Uptrail och Ponty! Nu kan Pontykunder enkelt publicera jobbannonser på Uptrail. 

Läs här.