Uptrail Standard
- när du vill få fler och bättre kandidater!

 

Varför uptrail Standard?

Vi vet att det är svårt att locka talang. Vi har utformat våra annonser för att ni ska kunna lyfta fram ert erbjudande och employer brand på bästa sätt. Vårt mobila ansökningsformat gör att rätt kandidat direkt kan skicka in en ansökan. Du får fler och bättre kandidater samtidigt som du spar tid på screening då du får svar på dina frågor direkt. 

 


Vad ingår i en standardannons?

  • Publicering på Uptrail.com i 30 dagar

  • Stöd för bilder och video

  • Uptrail Dashboard - annonsverktyg och granskning av ansökningar

  • Synlighet i mailutskick mot upp till 24 000 prenumeranter

  • Statistik

 
Så kan en annons på Uptrail.com se ut

Så kan en annons på Uptrail.com se ut

 

Vad kostar en standardannons?

x10

2 995 SEK / ST

Du får 10 jobbannonser att använda under 1 år. För maximal exponering och ännu bättre resultat - kombinera med en Social Media Push eller uppgradera till Uptrail Pro.

x5

3 995 SEK / st

Ett bra paket för dig som vill testa CV-lös jobbannonsering. För maximal exponering och ännu bättre resultat - kombinera med en Social Media Push eller uppgradera till Uptrail Pro.

x1

5 995 sek / st

Vårt minsta paket passar den som rekryterar sällan. För maximal exponering och ännu bättre resultat - kombinera med en Social Media Push eller uppgradera till Uptrail Pro.

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!


"Vi fick så många kandidater att vi till slut kunde välja en digital designer som känns för bra för att vara sann!"

We Made You Look, Göteborg


 

Vanliga frågor 💭

 

Hur hanterar jag ansökningarna?

Som annonsör får du tillgång till Uptrail Dashboard. Där kan du se och hantera alla dina ansökningar. För att du alltid ska ha koll får du också ett mail per ny ansökan. Vi vet hur mycket tid bra återkoppling kan ta, så från dashboarden kan du också enkelt skicka meddelanden till en eller flera kandidater samt tacka nej. I dashboarden finns det olika filter som hjälper dig sortera bland dina ansökningar. Vi erbjuder alla kandidater att koppla sin LinkedInprofil och på dashboarden ser du hela profilen tillsammans med kandidatens svar på dina frågor.

Kan man ha med bilder och video i annonsen på Uptrail?

Ja, vår statistik visar att bilder i annonsen leder till fler ansökningar. Det finns möjlighet att lägga in en headerbild samt bilder som ligger insprängda mitt i annonsen. Man kan även lägga en video i annonsen. 

Hur når ni målgruppen?

För att din annons ska få så stor spridning som möjligt jobbar vi konstant med olika partners för att nå både aktiva och passiva kandidater. Vi är dynamiska i vår marknadsföring och anpassar kanalval och målgrupp efter vad som är uppe på uptrail.com just nu. Det gör att du alltid når ut till din målgrupp, oavsett vad du letar efter.

VILKA TYPER AV REKRYTERINGAR PASSAR UPTRAIL FÖR?

Uptrail passar för både juniora och seniora tjänster inom IT/Tech, Design/UX, Marknad & Sälj. Majoriteten av våra användare jobbar inom IT/Tech och har ett par års erfarenhet.

Hur köper jag en standardannons?

Antingen så skapar du ett konto hos oss, gör jobbannonsen direkt och betalar den därefter via faktura. Du kan också kontakta oss eller maila sales@uptrail.com för att köpa en eller flera standardannonser.