Uptrail Pro
- Få 3x fler klick till din jobbannons!

 

Uptrail pro ger jobbannonsen maximal synlighet

Med Uptrail Pro syns din jobbannons under Sponsrade jobb på startsidan och ligger högst upp i jobblistningarna under 15 dagar. Det ökar chanserna för fler ansökningar då kandidaterna slipper skrolla bland jobbannonser för att hitta din. Utöver det kommer din jobbannons att synas hos vårt partnernätverk Indeed samt i två mailutskick som skickas mot upp till 20 000 av Uptrails prenumeranter.

Med Uptrail Pro får din jobbannons premiumexponering på Uptrail.com - både på startsidan och i listningarna. En Uptrail Pro-annons får i genomsnitt tre gånger fler klick än en standardannons.

Med Uptrail Pro får din jobbannons premiumexponering på Uptrail.com - både på startsidan och i listningarna. En Uptrail Pro-annons får i genomsnitt tre gånger fler klick än en standardannons.

startsida dator.png

Vad ingår i en PRO annons?

  • Publicering av jobbannons på Uptrail.com i 30 dagar

  • Stöd för bilder och video

  • Uptrail Dashboard - annonsverktyg och granskning av ansökningar

  • 15 dagars premiumexponering på startsidan

  • 15 dagars premiumexponering i jobblistningarna

  • Synlighet i 2 st mailutskick mot upp till 20 000 prenumeranter

  • Sponsrad annons på Indeed


Vad kostar en Uptrail Pro annons?

x10

4 498 SEK / ST

Du får 10 jobbannonser att använda under 1 år. Paketet kombineras ofta med tilläggstjänster så som Social Media Push för extra bra resultat.

x5

5 937 SEK / st

Ett bra paket för dig som vill komma igång och testa CV-lös jobbannonsering som koncept. Används ofta tillsammans med en Social Media Push.

x1

8 995 sek / st

Vårt minsta paket passar den som rekryterar sällan och vill ha en enkel och smidig rekryteringsprocess utan att själv behöva driva trafik till annonsen.

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!


"De bästa kandidaterna vi har fått genom Uptrail har egentligen suttit "rätt nöjda" på andra bolag"

Emil Westrin, Vainu


 

Vanliga frågor 💭

 

HUR HANTERAR JAG ANSÖKNINGARNA?

Som annonsör får du tillgång till Uptrail Dashboard. Där kan du se och hantera alla dina ansökningar. För att du alltid ska ha koll får du också ett mail per ny ansökan. Vi vet hur mycket tid bra återkoppling kan ta, så från dashboarden kan du också enkelt skicka meddelanden till en eller flera kandidater samt tacka nej. I dashboarden finns det olika filter som hjälper dig sortera bland dina ansökningar. Vi erbjuder alla kandidater att koppla sin LinkedInprofil och på dashboarden ser du hela profilen tillsammans med kandidatens svar på dina frågor.

KAN MAN HA MED BILDER OCH VIDEO I ANNONSEN PÅ UPTRAIL?

Ja, vår statistik visar att bilder i annonsen leder till fler ansökningar. Det finns möjlighet att lägga in en headerbild samt bilder som ligger insprängda mitt i annonsen. Man kan även lägga en video i annonsen. 

HUR NÅR NI MÅLGRUPPEN?

För att din annons ska få så stor spridning som möjligt jobbar vi konstant med olika partners för att nå både aktiva och passiva kandidater. Vi är dynamiska i vår marknadsföring och anpassar kanalval och målgrupp efter vad som är uppe på uptrail.com just nu. Det gör att du alltid når ut till din målgrupp, oavsett vad du letar efter.

VILKA TYPER AV REKRYTERINGAR PASSAR UPTRAIL FÖR?

Uptrail passar för både juniora och seniora tjänster inom IT/Tech, Design/UX, Marknad & Sälj. Majoriteten av våra användare jobbar inom IT/Tech och har ett par års erfarenhet.

HUR KÖPER JAG EN PROANNONS?

Antingen så skapar du ett konto hos oss, gör jobbannonsen direkt och betalar den därefter via faktura. Du kan också kontakta oss eller maila sales@uptrail.com för att köpa en eller flera proannonser.