Det ska vara enkelt att söka jobb.

Uptrail startades 2014 med målet att göra det enklare för människor att söka jobb digitalt. Genom att exkludera CV och personligt brev gör Uptrail det möjligt att söka jobb direkt via sin mobiltelefon på mindre än 30 sekunder. Uptrail har snabbt blivit en av Sveriges snabbast växande rekryteringsplattformar där över 1900 varumärken har synts. Målsättningen är fortfarande lika relevant - att göra jobbsökande så enkelt som möjligt. Uptrail erbjuder en digital rekryteringstjänst där kunder kommer i kontakt med talanger inom IT/Tech, Ingenjör, UX/Design, Marknadsföring och Sälj.


Teamet

Idag är vi 8 personer på vårt mysiga kontor på Sveavägen i Stockholm. Hos oss jobbar kompetenta och seriösa personer med IT, marknadsföring & sälj. Vi växer tillsammans!

Möt våra kollegor 

hannakollega-ny.png

Hanna Bergh, Marknad
- Det jag gillar med Uptrail är friheten och ansvaret att tillsammans göra bolaget bättre varje dag.

kollega2.png

Joel Hansson, Sälj
- Det roligaste med mitt jobb är att få träffa nya människor och jobba med alla grymma kollegor!


 

Vi som jobbar på Uptrail! 

 

bbb.png

Björn Lennartsson
Co-Founder & CTO

Joelny.png

Joel Hansson
Account Manager

aax.png

Axel Hultman
Front-end Developer

gustafhej.png

Gustaf Winnberg
Co-Founder & CEO


Nicklas Petersson.png

Nicklas Petersson
Account Manager

hejsan.png

Frida Kvarnberg
Campaign Manager

123.png

Hanna Bergh
Marketing Lead

 

 
 
 

Vill du också vara med och förändra en hel bransch? Vi växer snabbt och behöver fler duktiga kollegor som vill driva förändring och skapa nya sätt för arbetssökande och företag att få kontakt.
Spana in våra lediga tjänster eller ta kontakt med oss direkt på hello@uptrail.com om du vill göra en spontanansökan till en tjänst som inte finns ute just nu.