Konto & Användare

 
 

Ditt konto på Uptrail.com administreras av en "super-user" hos er, en så kallad Administratör. Som Administratör har du fullständiga rättigheter inom ert konto och kan bland annat lägga till nya användare och administrera rättigheter till olika jobbannonser.

Du kan se om du är Administratör genom att trycka på "Settings". Ser du att det står Your users så betyder det att du är Administratör.

+ Hur skapar jag en ny användare?

För att kunna skapa nya användare krävs det att du är Administratör för ert konto hos Uptrail. Om du inte är Administratör kan du kontakta den som är ansvarig för ert konto internt för att bli Administratör eller få hjälp att skapa en ny användare.

  1. Logga in på https://customer.uptrail.com/
  2. Tryck på “Settings” > “Your Users” > “Add New User”.
  3. Klicka på View Application för att se ansökningar
  4. Fyll i uppgifter för den nya användaren och tryck sen på “Create User”.
  5. Dela inloggningsuppgifterna med er nya användaren.

+ GE ANVÄNDARE TILLGÅNG TILL EN JOBBANNONS

Att ha tillgång till en jobbannons innebär att du kan se, redigera, publicera och avpublicera annonsen samt administrera de kandidater som sökt jobbet. När du skapar en jobbannons får du automatiskt tillgång till den annons du skapar. Är ni fler användare som vill ha tillgång till samma jobbannons, kan du enkelt dela tillgång till en specifik annons.

Obs! En användare som inte är Administratör kan endast se de annonser den har skapat själv eller blivit tilldelade till sig.

Logga in på https://customer.uptrail.com/ I hem-vyn ser du alla dina jobbannonser. Välj den annons som du vill dela med en kollega för genom att klicka på pilen bredvid knappen “View Applications” till höger om annonsen. Välj “Edit recruiting team”.

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!